Torsdag 28e maj

Igår kom Mickes äldsta grabb Jerry och jobbade sin första dag med oss, så kul!
Både han och Oliver kommer att jobba med oss i sommar och det känns superbra. 
Sara och Kalle kom hit igår, drack en kaffedrink käka middag och var sociala. 

Dagarna har mest bestått av jobb och kaffe. Lite på repeat, är rätt mycket på jobbet nu men här kommer det iallafall bli lugnare så fort vårstädning av gräsmattor är klar. 
Vi cyklar med orre morgon och kväll, han älskar det! 

Idag har jag hunnit ikapp med tvättning av kläder, hängning, vikning och sortering. 
Våran taklampa vi beställde i början på april har äntligen dykt upp och pryder nu fint i vardagsrummet. Renoveringen i övrigt ligger lite på is, men det är okej! Har verkligen ingen panik som jag haft under tiden vi varit utan kök osv. Nu när det mesta är funktionellt så är det som lugnt. Lådan till sopskåpet har blivit utan handtag då vi saknade ett, lite bökigt har det varit att öppna den men nu är jag proffs på att öppna med fötterna. 
Vi har fortf inge el eller belysning i sovrummet men man vänjer sig rackarns snabbt alltså. 
Diskmaskinen är fortfarande inte igång, men till och med diska för hand vänjer man sig oxå med. 
Jag håller på att lära känna allt nytt i hemmet, allt är ju hightec. Touch på allt från fläkt till Micro, spis, ugn osv. Nu även Google home som röststyr musik osv, yale doorman handtag på ytterdören. Jag som varit lite skeptisk till det mesta av dehär börjar gilla det! Däremot är jag och micron inte vänner ännu, men det kanske kommer. Men helt klart väldigt skönt att inte behöva ta med sig hemnyckel när man far.