Lördag kväll 29feb

Godkväll!
Jag fick ett plötsligt infall om att börja blogga igen, men kände att det var dags för en helt ny sida denna gång. Så får vi se om jag fortsätter eller hur det blir. 
Tänkte dra en kort presenatation om mig och min familj.
Jag heter Malin och är snart 25 år, bor i boden i våran villa. Trivs som fisken i vattnet även om huset är lite för litet. Här bor inte bara jag, utan även min sambo Micke, min dotter Emilia 3 år, Mickes dotter Leia snart 8 år, Mickes son Wilmer snart 11 år. Barnen bor växelvis här varannan vecka. Sen har vi även ett gäng med djur, Först ut är Oskar 6.5 åriga vovven,en stövar&gråhundsblandning. Sen har vi Jattekatt, våran inne/utekatt som ser sin familj som hans egen personal. Gör inte mycket väsen av sig men har pli på hela familjen. Sen 2 minigrisar Greta och Gloria, speciella små damer det där. Dom förtjänar ett eget inlägg i framtiden. Sist och absolut minst har vi två kaniner oxå, oklart vad familjen röstade fram för namn på dom men jag tror det var stampe och svampen (?) För mig heter dom rymmarn och den fluffiga. 
 
Det är alltså vi som bor här i vårat lilla hus.
Kör en liten lista om mig!
Namn: Malin
Ålder: 24, snart 25
Yrke: Tjänsteledig från lindströms transport och Jobbar nu på TJ-maskin.
Kört lastbil några år men när min pappa hastigt gick bort hösten -19 gick jag på tjänstledigt och fortsätter driva hans firma med Micke och min mamma. Vi gör fastighetsjobb, plogning, gräsklippning osv, Vi bestämde oss även att starta upp en fotostudio i företaget. Kul och varierande jobb!
Fritid: Utflykter med familjen, umgås med vänner, spendera tid med djuren osv. 
 
För lite mer än ett år sedan så flyttade Micke, Wilmer och Leia in här permanent. Inte bara det att det inte fanns rum till alla i familjen, plats för alla kläder i hallen osv så möts även 5 personligheter, 5 åsikter, 5 olika rutiner,5 olika viljor, 5 olika smaker. Sen toppar vi det med att L&W går skola i en annan stad, alla 3 barnen har olika aktiviteter och träningar, olika intressen och önskemål. 
Våran vardag kan lätt bli kaos och rörig, men vi lyckas ändå väldigt bra måste jag säga. Det som brukar vara det svåraste är vardagspusslet, men det är väl så för alla familjer, bonus eller inte. 
I dagsläget har alla varsitt rum, vi har 4 olika saftsmaker i kylskåpet, 3 olika flingpaket, ett tvättberg som aldrig tar slut och toapapper som alltid tar slut. 
Att gå från bara mig, Emilia, hunden och katten till det här skulle jag inte byta ut för allt i världen. Men det var en stor omställning för oss alla. Skulle nog säga att det är ungefär här någonstans vi har landat som familj. Varje dag är olika och nya utmaningar.
 
Men häng med här om ni vill veta mer om våran vardag och våra djur!
 
 
 
 
Två bilder från min crazyfamily har ni här !