Onsdag 29e april

Väntetid och torktid är fasiken det värsta jag vet. Vi står och stampar på stället litegrann nu när vi väntar på att spacklet ska torka. Igår gipsades hela köket färdigt och spacklade första varvet, idag var planen att slipa å lägga på spackelvarv nummer två Nån gång under dagen så det skulle vara klart på kvällen. Men då blev det för mycket på jobbet för att hinna med det så det spacklades sista varvet i eftermiddag och det är inte torrt än trots värmefläkt på. Suck!
Vi kan inte börja bygga köket än fören sängen har flyttat in i sovrummet, och sängen flyttat vi inte in fören det är färdigmålat och heltäckningsmattan är lagd. Lite smått panik över köket, men imorgon på morgon ska det slipas sen målas första varvet iallafall. 
Ett fönster är oxå bytt, och innerdörren till nya sovrummet är monterat så även om det känns som att vi står still så gör vi ju faktiskt inte det. 

Ikväll har vi varit på utekalas hos Mickes syster vars grabb Noel fyller 16 år. Utekalas pga corona, lite småkyligt men trevligt. 
Min morbrors fru Diana har även hunnit förbi och kika på projektet. 

Igår kom Amme hit med hemlagad lasagne, sååå gott med riktig husmanskost och så snällt 🤩👌 
Charlie fick även åka lite traktor med mig, nöjd kille!
Vi badade även katten igår , första gången han fick sig en dusch. Aldrig sett så arg katt, men åtminstone ren nu iallafall! 
Innan vi for på kalaset så svängde vi förbi storheden och handlade lite till projektet. 
Mickes äldsta grabb Jerry har varit å hälsat på en stund nu på kvällskvisten.